Η πιο θετική ιστοσελίδα για σκύλους είναι γεγονός!

Εδώ θα βρείτε άρθρα που αφορούν την μεταξύ σας συμβίωση, συμβουλές για την εκπαίδευση του αγαπημένου σας φίλου, tips για να διορθώσετε ανεπιθύμητες συμπεριφορές, αλλά και χρήσιμες εικόνες, videos και κείμενα που θα σας βοηθήσουν πλήρως να καταλάβετε την γλώσσα σώματος ενός σκύλου! Επιπλέον, οι επισκέπτες του site μας μπορούν να επωφεληθούν , μέσω της κατηγορίας μας ASK & ANSWER , στέλνοντας μας ηλεκτρονικό μήνυμα, να τους απαντήσουμε δημόσια λύνοντας όποια απορία έχουν όσον αφορά την συμπεριφορά ή την εκπαίδευση του σκύλου τους.

Τέλος, στην ιστοσελίδα μας έχουμε προσθέσει και μια πολύ ξεχωριστή και χρήσιμη κατηγορία ειδικά για εσάς που θέλετε να πηγαίνετε παντού μαζί με τον αγαπημένο σας σκύλο αλλά και για εσάς που θέλετε να υποστηρίζετε οικονομικά όποιες επιχειρήσεις φροντίζουν αδέσποτα. Μέσα από την κατηγορία μας Φιλόζωες Επιχειρήσεις θα υπάρχει η δυνατότητα να ψάξετε για ξενοδοχεία, καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια ανά πόλη της Ελλάδας που σας ενδιαφέρει. Σκοπός αυτής της ενότητας είναι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε να εξελιχθούν και να δημοσιοποιηθούν επιχειρηματίες που πάνω από όλα είναι άνθρωποι.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα πρεσβεύει αποκλειστικά και μόνο, μεθόδους Θετικής Εκπαίδευσης και σε καμία περίπτωση δεν προτείνουμε την χρήση μέσων που προκαλούν φόβο στον σκύλο.
Άρτεμις Γουργούλη | Θετική Εκπαιδεύτρια Σκύλων

Άρτεμις Γουργούλη

ΘΕΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΣΚΥΛΩΝ

Είμαι 27 ετών και μένω στην Αθήνα. Είμαι απόφοιτη της σχολής Star Dogs στον τομέα της θετικής εκπαίδευσης σκύλων. Λατρεύω την δουλειά μου γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να έρχομαι σε επαφή με πολλά και ξεχωριστά σκυλιά και να γνωρίζω διαφορετικούς χαρακτήρες που πάντα θα έχουν κάτι καινούργιο να σου μάθουν.

Καθημερινά ασχολούμαι και ενημερώνομαι σχετικά με νέες μεθόδους εκπαίδευσης σκύλων μέσα απο βιβλία ξένων συγγραφέων, social media και internet.

Απο μικρή είχα αδυναμία στα ζώα και ειδικά στους σκύλους. Στα 19 μου άρχισα να βοηθάω εθελοντικά σε καταφύγιο ζώων, φροντίζοντας αδέσποτους σκύλους. Αρμοδιότητες του κάθε εθελοντή ήταν ο καθαρισμός του χώρου που ζουν οι σκύλοι, η σίτηση τους καθώς και ο περίπατος τους.

Διαθέτω 2 προσωπικές σελίδες στο facebook, η μια εκ των οποίων ονομάζεται ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ, αριθμεί πάνω απο 8.000 μέλη και αφορά δημοσιεύσεις αγγελιών σκύλων και γατιών (πρώην αδέσποτων) που αναζητούν μια οικογένεια.

Η δεύτερη σελίδα , ονομάζεται Woof Me (ομώνυμη της ιστοσελίδας) και στόχο έχει την κοινοποίηση προσωπικών μου άρθρων, συμβουλές για κηδεμόνες σκύλων, ενημέρωση των μελών με νέα σχετικά με τα κατοικίδια αλλά και χαρούμενες φωτογραφίες και videos με σκοπό την ανάδειξη της αισιόδοξης πλευράς των μελών της σελίδας!

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε στην χρήση cookies και στους όρους χρήσης μας. Περισσότερα